Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
    Нещо е капало върху пасажерската седалка, а няма шибедах, няма абсолютно никакви екстри, сменен е капака(на бега) на волана, окачването не е оригиналното, задното гърне е пътник това на пръв поглед, според мен въобще не си струва...
    За бега не съм съгласен. На доста 147-ци има разлика в цвета на волана и бега, надали всичките са гърмели. Просто измисленото покритие на волана изсветлява.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
      За бега не съм съгласен. На доста 147-ци има разлика в цвета на волана и бега, надали всичките са гърмели. Просто измисленото покритие на волана изсветлява.
      Възможно е, въпреки че не ми се струва много правилно. Лично за пръв път виждам да има такава осезаема разлика...
      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
      sigpic

Comment

• Някой има ли мнение за тази
        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=28g2ln

Comment

• Ами много дразни като пресилват екстрите... тази например къде и е мулти волана че не виждам
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
            Ами много дразни като пресилват екстрите... тази например къде и е мулти волана че не виждам
            и още неща няма като :

Парктроник
            Електронна програма за стабилизиране
            Датчик за светлина (хахахах)
            Система за контрол на скоростта
            Хладилна жабка
            .....

иначе не е лоша
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Е парктроник сякаш има ама сензорите му едвам се забелязват (можеби са боядисани отгоре)
              Last edited by don_pepone; d.m.y г., 22:08.
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                Е парктроник сякаш има ама сензорите му едвам се забелязвам (можеби са боядисани отгоре)
                е само това
                иначе е адски орязана към екстри затова и по евтина
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Здравейте колеги.Аз съм нов в Форума и мисля да взимам като първи личен автомобил 147 газ.Поразрових се наляво надясно и реших че автокъщите са лош избор.Какво смятате за тази от собственик.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=28l0kk
                  Alfa Romeo 147 JTD 2001

Comment

• Първоначално публикувано от evolintend Покажи съобщение
                    Здравейте колеги.Аз съм нов в Форума и мисля да взимам като първи личен автомобил 147 газ.Поразрових се наляво надясно и реших че автокъщите са лош избор.Какво смятате за тази от собственик.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=28l0kk
                    Добро утро,вземи си една двойка 150 кончета автомат от същите 147,като е гарга да е рошева поне.

http://avtomobili.co/alfa-romeo-sofiq-754490.html
                    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                      Добро утро,вземи си една двойка 150 кончета автомат от същите 147,като е гарга да е рошева поне.

http://avtomobili.co/alfa-romeo-sofiq-754490.html
                      Много са ми конете колега и няма да мога да я изхраня.Приоритет е газчицата за мен главно.Какво ще ме посъветвате да проверя преди закупувнаето на алфа?Какво да погледна най-вече тъй като досега не съм имал особен досег с марката като цяло,но нещо много ме привлича към нея.
                      Alfa Romeo 147 JTD 2001

Comment

Здравейте колеги.Аз съм нов в Форума и мисля да взимам като първи личен автомобил 147 газ.
                        Аз не бих взел кола на газ. Човек слага газово, за да кара много - изводите са за теб.
                        Вземам малко карана кола и слагам газово, не оставям това на друг.
                        Първа кола алфа... Имаш си нужда от придружител при огледите, виж пичагите от форумните сервизи за съдействие и диагностика, иначе ще се набучиш.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                          Аз не бих взел кола на газ. Човек слага газово, за да кара много - изводите са за теб.
                          Вземам малко карана кола и слагам газово, не оставям това на друг.
                          Първа кола алфа... Имаш си нужда от придружител при огледите, виж пичагите от форумните сервизи за съдействие и диагностика, иначе ще се набучиш.
                          Не винаги значи много километри. Моята 166-ца е с газова от Италия, но компа и показва сравнително малко часове работа на системата, което умножено по приблизителната средна скорост за тези часове прави около 100 000км минати на газ.

Comment

• Тази която харесах и постнах в линка е с газова от 2 месеца.Обаче е на 210К километри.Нз дали това е фактор, имайки впредвид че те ги превъртат повечето.Човекът ми спомена че трябвало да се сменят тампони само предни,доколкото се зачетох ако трбва да се сменят те със сигурност ще има и още нещо за смяна покрай тях.Какво мислите?Относно за сервиза мисля задължително преди покупка да я закарам до сервиз от форума за диагностика и мнение.Имате ли някаква идея колко би ми струвало това удовослтвие?
                            Alfa Romeo 147 JTD 2001

Comment

Много са ми конете колега и няма да мога да я изхраня.Приоритет е газчицата за мен главно.Какво ще ме посъветвате да проверя преди закупувнаето на алфа?Какво да погледна най-вече тъй като досега не съм имал особен досег с марката като цяло,но нещо много ме привлича към нея.
                              Еми търси 147 1.9 jtd 115 к.с.супер е гори малко ако караш много,ако ли не колегите ти казаха ако ти е първа алфа вземи някой с тебе че ще се набучиш на нещо.

---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:27 ----------

Първоначално публикувано от evolintend Покажи съобщение
                              Тази която харесах и постнах в линка е с газова от 2 месеца.Обаче е на 210К километри.Нз дали това е фактор, имайки впредвид че те ги превъртат повечето.Човекът ми спомена че трябвало да се сменят тампони само предни,доколкото се зачетох ако трбва да се сменят те със сигурност ще има и още нещо за смяна покрай тях.Какво мислите?Относно за сервиза мисля задължително преди покупка да я закарам до сервиз от форума за диагностика и мнение.Имате ли някаква идея колко би ми струвало това удовослтвие?
                              Виш не е критерий,мойта алфа 147jtd е взех на 250 000 километра без да е човъркат километража,двигатела е шес,не гори масло карам я с 5/40 ,но излизат такива неща като обтигачи на ремъци,скоро свалих лагер главина заден 220 лева ,предница шарнири,биалети,накрайници тва да е.Затова че всичко е на късмет.За прдварителен преглед е хубаво да е закараш да е видят,желая ти успех,дано си вземеш хубава алфа.
                              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Разходът на 1,6 туинскрап и 2,0 туинскрап при 147 е еднакъв, така че по добре по-големият мотор, друг е въпросът, че Алфа Ромео не е подходящ избор за първи автомобил. Точно този вариант, който си избрал най-вероятно ще те откаже от марката.
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X